Toteutamme muun muassa:

  • Kylmälaitteiden asennukset
  • Kylmälaitteiden kokonaisvaltaiset huollot
  • Kylmälaitteiden myynnin
  • Ilmastoinnin jäähdytyksen
  • Jäähdytyslaitteet kaikkiin tiloihin

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta »

Kylmälaitteet Lahdesta

Myynti, asennus ja huolto kaikkiin kylmälaitteisiin

KylmäLehto Oy myy, asentaa, huoltaa ja korjaa kaikki kylmälaitteet ja jäähdytyslaitteet ammattitaidolla ja kokemuksella niin yksityisille kuin yrityksillekin. Palvelemme muun muassa Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Kysy lisää »

Varman päälle ammattilaiselta

Kauppojen kylmähuoneet, kylmävarastot ja pakastehuoneet, kotitalouksien kylmiöt sekä teollisuuden jäähdytysprosessit vaativat aina kokeneen ammattilaisen toteuttaman asennuksen ja huollon. Silloin kattava kokemuksemme ja vankka tietotaitomme erilaisista kylmälaitteista ovat valttia. Malttia eivät asiakkaamme välttämättä tarvitse, sillä ymmärrämme asiakkaiden kiireelliset tarjouspyynnöt - huolto ja korjaus on tehtävä usein hyvinkin nopeasti. Pyytäessäsi KylmäLehto Oy:n paikalle saat nopeaa palvelua ja kestäviä ratkaisuja.

Ennakoi – huoltosopimus kannattaa!

Mikään ei ole kuumottavampaa kuin epävarmuus. Siksi KylmäLehto Oy tarjoaakin asiakkailleen kylmälaitteiden huoltosopimuksia, jolloin voit olla varma, että jäähdytysprosessisi pysyy toimivana jatkossakin. Säännöllinen huolto takaa, ettei ikäviä yllätyksiä synny ja laitteet kestävät tulevaisuudessakin kuten tarkoitettu. Lue lisää kylmälaitteiden huoltosopimuksesta »

Ota yhteyttä – palvelemme nopeasti!

KylmäLehto Oy on nopea ja ketterä kylmälaiteasentaja ja -huoltaja Lahdesta. Kauttamme saat myös uudet korkeatasoiset kylmälaitteet kohtuuhintaan. Kysy lisää, palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous

Lomakkeen avulla voit tehdä tarjouspyynnön tai kysyä lisätietoa haluamastasi palvelusta.

Haluan lisätietoa seuraavista palveluista: