Parasta ilmalämpöpumpuista:

  • Viilennystä kesäiltaan
  • Lämpöä pakkasille
  • Suodattaa epäpuhtauksia
  • Helppoa ja huoletonta
  • Laskettavaa tehokkuutta

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta »

TM Testivoittaja Panasonic

Testivoittaja
Panasonicin uusi HE12-malli voitti selvästi TM Rakennusmaailman ilmalämpöpumppujen vertailun. Laite sai yleisarvosanan 8,7 ja neljä tähteä. Loppuarvostelussa kiitettiin erikseen lämmitystehoa, hiljaisuutta sekä lämmityksen (osateho) ja jäähdytyksen energiatehokkuutta. Panasonic oli vertailun ainoa malli, josta ei löytynyt moitittavaa. Myymme ja asennamme nämä tehokkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput Lahdesta

Myynti, asennus ja huolto kaikkiin kiinteistöihin

KylmäLehto Oy asentaa ilmalämpöpumput kaikkiin tarvittaviin kiinteistöihin Lahdessa ja lähikunnissa, kuten Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Olemme Tukesin hyväksymä asentaja ja huoltaja. Tilaa ilmalämpöpumppu meiltä vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella - kysy lisää »

Kohti keveämpiä kustannuksia

Laadukas ja oikein asennettu ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu tuottaa vähintään kaksinkertaisen määrän lämpöä samalla energiankulutuksella kuin suorasähkölämmitys. Käytännössä ilmalämpöpumppu käyttää hyödykseen sisä- ja ulkoilman välistä lämpötilaeroa ja hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa.

Jatkuvasti nousevat energiakustannukset ohjaavat talouksia kohti energiatehokkaampia ratkaisuja. Ilmalämpöpumpulla säästäminen alkaa välittömästi, ekologisesti. Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja puhdistaa sisäilmaa

Raikasta ja terveellistä sisäilmaa

Hyvä sisäilmanlaatu vaikuttaa asumismukavuuteen positiivisesti. Ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti sisäilmasta pois pölyä ja muita epäpuhtauksia. Se suodattaa myös siitepölyä pois sisälle tulevasta ilmasta, tarjoten asukkaalle terveellisemmän ja raikkaan sisäilman. Ilmalämpöpumppu vähentää asunnon kosteutta ja homehtumisriskiä, sekä nostaa asunnon arvoa. Kesällä ilmalämpöpumpun kiistaton hyöty on sisäilman jäähdyttäminen energiatehokkaasti ja sisäilmaa puhdistaen.

Tilaan ja tarpeeseen sopiva ilmalämpöpumppu

Meiltä saat ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen laitteen käytössä. Kartoitamme ja valitsemme yhdessä tarpeeseesi ja tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun! Muistathan, että asennuksen tulee aina suorittaa siihen valtuutettu ammattilainen.

Miten tilaat ilmalämpöpumpun kotiisi tai muuhun kiinteistöösi?

Ilmalämpöpumpun saat kotiisi, kesämökille, autotalliin tai muuhun kiinteistöön soittamalla tai lähettämällä viestiä. Kerro millaisesta kohteesta on kyse, me tarjoamme tilaan sopivan vaihtoehdon. KylmäLehto Oy palvelee muun muassa Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Lomakkeen avulla voit tehdä tarjouspyynnön tai kysyä lisätietoa haluamastasi palvelusta.

Haluan lisätietoa seuraavista palveluista: